Afscheidsbrief

Brief van Dick van Broekhoven aan zijn patiënten:

Beste lezer,  (Het is niet mogelijk iedereen persoonlijk aan te spreken, vandaar deze aanhef)

In juni 1980 heb ik mijn diploma gehaald, in april 2020 krijg ik mijn eerste AOW en 1 juni 2020 (na 40 jaar tandarts zijn) ga ik stoppen met werken. Een groot aantal van jullie weten dat al, ook een groot aantal nog niet.

Stoppen zal voor mij een vreemde ervaring zijn. Velen van jullie zijn “groot’ of “oud” geworden in die tijd dat we elkaar elk half jaar zagen, vaak twee generaties verder. Het is net als een leuke serie op de TV, die stopt en ik weet niet hoe het afloopt met iedereen.

Ik heb altijd mijn best gedaan om mijn werk zo goed mogelijk te doen. (Helaas niet altijd even succesvol). Nu ga ik genieten van andere dingen (wandelen, fietsen, moestuintje, in huis knutselen, bier brouwen e.v.a. en ik ga leren Netflixen).

Voor opvolging is gezorgd. Mijn collega Milad Gurkan zal iedereen in zijn praktijk opnemen. Met Milad werk ik al jaren samen op hetzelfde adres en ik weet dat ik iedereen in goede handen achter laat. Milad is 36 jaar en is als tandarts afgestudeerd aan de ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam) in de zomer van 2007. Hij heeft in zijn beginjaren voor een aantal praktijken in Amsterdam en in het oosten van het land gewerkt en heeft zich nu 10 jaar gesetteld in de praktijk als opvolger van oud collega tandarts Daan Wouters. Hij blijft ook bereikbaar op mijn oude bekende telefoonnummer: 020-6114828.

Tegen die tijd zal hij contact opnemen voor het maken van een afspraak. Jouw mailadres is daarom wel gewenst. Dus geef het aub door op een van de volgende e-mailadressen:

Tot 31-05-2020: tandarts@dickvanbroekhoven.nl

En vanaf heden: tandarts.dickvanbroekhoven.stopt@gmail.com (geldig t/m 31-12-2020)

Hij is er normaal op maandag t/m woensdag en vrijdag. Helaas voor de mensen, die op de avond bij mij terecht konden: hij werkt alleen overdag.

Hoe gaat het te werk:

  • Iedereen, die normaal in de maanden t/m april  2020 opgeroepen worden voor controle krijgen de oproep gewoon thuis. Alle nodige werkzaamheden gaan gewoon door.
  • In mei 2020 ga ik alle behandelingen, die nog gedaan moeten worden, uitvoeren en kunnen de acute klachten terecht. Ik doe dan geen controles meer.

Natuurlijk zijn er redenen waarom eventueel voor een andere tandarts gekozen gaat worden. Als iemand voor een andere tandarts kiest, dan kan via het mail adres tandarts.dickvanbroekhoven.stopt@gmail.com de behandelgegevens opgevraagd worden en doorgestuurd worden naar het mailadres van de nieuwe tandarts. Dus wel altijd het mailadres van de nieuwe tandarts vermelden!

Ik ga geen afscheidsreceptie houden, daar hou ik niet van en daar kan ik ook niet tegen.

Ik dank jullie allemaal voor het vertrouwen, het gaat jullie goed!

Dick van Broekhoven, tandarts

www.dickvanbroekhoven.nl